'N HGR-werknemer gaan letterlik die ekstra myl om ons kliënte te dien

werknemer HGR Chuck Leonard

Ek het deur die wingerd gehoor dat 'n paar HGR-werknemers 1.5-ure van die Erie, Pa., Area besoek om by die werk te kom! Whew, en ek het gedink dat my 34-myl, een uur lank van Medina County, ver weg was. Dit bewys net wat 'n goeie plek HGR is om te werk. As gevolg daarvan trek dit toegewyde werknemers aan en wat bereid is om "die ekstra myl te gaan" om ons op alle silinders aan die gang te hou.

Een van daardie werknemers is Chuck Leonard. Hier is wat hy moes sê oor hoekom hy doen wat hy doen:

"Ek was hier sedert die dag 1. Ek is een van die oorspronklike werknemers wat van McKean Masjinerie gekom het. Ek is die ontvangende studieleier. Ons los vragmotors, en ek maak seker dat alles opgerig word om uitgevind te word. Die rede waarom ek so lank gebly het, is ek waarvan ek werk vir die eienaars. Ek is altyd regverdig behandel, en dit is vir my baie belangrik. Ek het gekyk hierdie maatskappy groei oor die jare geweldig en voel dat ek bygedra het om te kry waar ons nou is. Om die rekord reguit te stel, ry ek nie daagliks van Erie af nie. Ek bly tydens my werksweek by my ma, wat nog 'n 45-minuutrit is. Ek gaan elke Vrydag huis toe en ry Maandag uit Erie. Ek doen dit so lank sy tweede natuur. "

Dankie, Chuck, vir 18 se groot jare, en hier is nog baie meer!

Kontak (Naam van Verteenwoordiger)
Jou naam*
Jou eposadres*
Bevestig U E-Posadres*
Jou telefoonnommer
Maatskappynaam
Item nommer
Jou boodskap*
[Recaptcha]

Kontak (Naam van Verteenwoordiger)
Jou naam*
Jou eposadres*
Bevestig U E-Posadres*
Jou telefoonnommer
Maatskappynaam
Item nommer
Jou boodskap*
[Recaptcha]