'N update op HGR se 2016 STEM beurs ontvanger, Tiffany Moore

vrou hoogspringer

(Courtesy van Guest Blogger Tiffany Moore, HGR Industrial Surplus '2016 STEM beurs ontvanger en Ohio Wesleyan eerstejaars)

Op Augustus 20, 2016, ek het my afskeid kontak met my familie en vriende en uiteengesit op 'n nuwe hoofstuk in my lewe. Ek was senuweeagtig, maar opgewonde terselfdertyd. Tot dusver het ek in die kollege was vir vyf maande, en ek het meer as wat ek ooit kon dink geleer. Sommige van my beste vriende is van Ethiopië, Wes-Afrika, Pakistan, Tennessee, Chicago, en Boston. Ons het so baie oor mekaar en ons verskillende agtergronde geleer en is nog steeds nuwe dinge leer elke dag.

Daar is sowat 'n week linkerkant van die val semester, en ek is besig met 'n groot taak van 'n verblyf op die top van die kollege werklading. Die biblioteek het my beste vriend was. Soms, ek bly daar totdat 2 is Hierdie semester, het ek klasse wat sal gaan na my algemene vereistes vir graduering. Dit sluit in, Franse 110, Begin Waarnemende, Engels 105, Joernalistiek 101, en UC 160 (vereis natuurlik vir alle eerstejaars). Ek het dit geniet om hierdie klasse en ek sien daarna uit om my lente semester waar ek duik in rekenaarwetenskap, Frans 111, Swart Wêreld Studies, en Inleiding tot Film sal wees.

My gunsteling klas hierdie semester is Engels. Hierdie klas het my gehelp om meer vertroue in my skryfwerk vir al my klasse word. Tot dusver het ek geskryf rondom 13 vraestelle. Dit is byna gelykstaande aan die bedrag van vraestelle ek oor my hele vier jaar van die hoërskool het geskryf. Die klas wat my die meeste moeilikheid gegee het, is die Franse. In die hoërskool het ek drie jaar van die Spaanse; so het ek besluit om iets anders te probeer. Sedert, die meeste van die studente in my klas het ondervinding met die neem van die Franse het, kry ons deur die materiaal redelik vinnig. Maar dit neem my meer tyd om al die inligting te behou. So, deur die loop van die semester ek onderrigsessies het gegaan en ook verbind met 'n paar studente in my klas te help om 'n beter begrip van die materiaal.

Op die top van dat akademies suksesvol, ek is ook 'n lid van die Ohio Wesleyan baan en veld span. Ons het onlangs ons eerste byeenkoms in Cleveland by Case Western Reserve University. Ek het deelgeneem aan hoogspring vir vroue en 200-meter dash. Ek hou daarvan om 'n lid van die span, en ek sien daarna uit om te sien hoe ons seisoen blyk.

Terwyl hy in die kollege het ek 'n geleentheid om aansoek te doen vir 'n somer internskap by Rockwell Automation. Daar is baie ander internskappe wat ek beplan om aansoek te doen vir deur Ohio Wesleyan wat daarop gemik is rekenaarwetenskap hoofvakke. Ek is bly dat ek besluit het om my opvoeding hier by Ohio Wesleyan voortgaan, en ek sien daarna uit om die besteding van my volgende drie jaar hier.

Kontak (Naam van Verteenwoordiger)
Jou naam*
Jou eposadres*
Bevestig U E-Posadres*
Jou telefoonnommer
Maatskappynaam
Item nommer
Jou boodskap*
[Recaptcha]

Kontak (Naam van Verteenwoordiger)
Jou naam*
Jou eposadres*
Bevestig U E-Posadres*
Jou telefoonnommer
Maatskappynaam
Item nommer
Jou boodskap*
[Recaptcha]