Tony Grenga - Metaal en Houtbank

Tony Grenga metaal en Houtbank HGR
Tony Grenga het 'n metaal- en houttafel geskep met dele gekoop van HGR. Hier is sy storie.

Metaal en Houtbank deur Tony Grenga - Ek werk by 'n familie-eienaar masjien winkel in Youngstown Ohio. My stokperdjie is die herstel van houtwerk en metaalwerkmasjiene. As gevolg hiervan, spandeer ek die tweede Saterdag van die maand by die HGR-verkope. My seun het my gevra om 'n lessenaar te bou met 'n masjienbasis wat opgewek en verlaag het. Terwyl ek een Saterdag op soek was, het ek 2-skroefwerkers gesien. Ek het dit gekoop.

Nou was ek onderweg. Met 'n vullismandjie vol idees, 'n paar maande later, het ek uiteindelik plan gekry. Ek benodig 'n ratkas om die skroewe aan te sluit. Ek het die HGR-webwerf gekyk en daar was dit 'n ratkas. Dit was 'n perfekte wedstryd. Aan die onderkant is daar 3 duim ronde nylon voete, en 'n 1 / 2 duim x 6 duim x 38 duim ingeboude rem pers. 'N Jack screw actuator verbind met ratkas met 7 duim handwiel om in te samel en te verlaag. Daar is 4 stukke aan elke kant van 3 / 4 duim vlekvrye, verbind koper neute aan 'n stuk 1 duim x 6 duim aluminium. Die bokant is 'n stuk 2 duim dik eik wat 38 duim x 80 duim meet. Die lessenaar verlaag is 29 duim en 49 duim getel.

Is jy 'n kliënt van HGR en wil jy projekte wat jy gemaak het met items wat by HGR gekoop is, deel, stuur asb. Die storie en foto's aan Joe vir oorweging om op ons blog en sosiale media gedeel te word. Ons sien uit daarna om te sien wat u gedoen het!

Kyk wat jy kan skep deur op ons massiewe voorraad te kyk hier afgelaai word.

Sien nog meer idees oor hoe jy self 'n lessenaar kan bou Pinterest.

Kontak (Naam van Verteenwoordiger)
Jou naam*
Jou eposadres*
Bevestig U E-Posadres*
Jou telefoonnommer
Maatskappynaam
Item nommer
Jou boodskap*
[Recaptcha]

Kontak (Naam van Verteenwoordiger)
Jou naam*
Jou eposadres*
Bevestig U E-Posadres*
Jou telefoonnommer
Maatskappynaam
Item nommer
Jou boodskap*
[Recaptcha]