Kliëntwinkels HGR vir sy besigheid en sy stokperdjie

Man se hande gebruik timmerwerk

(Geregtigheid van Gaste Blogger Alan Green, adjunct-professor aan Cuyahoga Community College)

Ek is al jare lank 'n kliënt van HGR. Ek het verskeie toerusting gekoop vir my houtwinkel. U uitlaat is een van my gunsteling plekke om my winkel uit te pas. Ek was jare lank besig om 'n handwerk-onderneming te besit. Vir die afgelope paar jaar het ek geestelikes op Tri-C geleer. Houtwerk is nou 'n stokperdjie vir my. Ek herstel my eie huis en maak voorwerpe vir my huis en vir my familie wanneer ons iets nodig het.

Kontak (Naam van Verteenwoordiger)
Jou naam*
Jou eposadres*
Bevestig U E-Posadres*
Jou telefoonnommer
Maatskappynaam
Item nommer
Jou boodskap*
[Recaptcha]

Kontak (Naam van Verteenwoordiger)
Jou naam*
Jou eposadres*
Bevestig U E-Posadres*
Jou telefoonnommer
Maatskappynaam
Item nommer
Jou boodskap*
[Recaptcha]