'N behoefte aan 'n wonderwerk, maar kan nie na Lourdes, Frankryk kry?

Die Grotto by Our Lady of Lourdes Nasionale Shrine in Euclides, Ohio

Onlangs het my ma in die hospitaal opgeneem en gediagnoseer is met 'n chroniese toestand. Ek het al gesien my eie gesondheid uitdagings. En, my blou-kraag pa wat met masjinerie en toerusting sy hele lewe, 'n self-verklaarde tinkerer gewerk, geslaag het verlede jaar weg. So, is ek op soek na 'n bietjie genesing en gehoor het van 'n kollega by 'n ander Euclides besigheid oor 'n heiligdom in Euclides. Ek het besluit om te gaan op my eie pelgrimstog om die hoek van die kantoor HGR se 21281 Chardon Road, Euclides, Ohio.

Toe ek opgedaag het, was mense wat aankom vir 'n massa in die kapel by St Anne's Day, wat gebeur met die Naam van my ouma se tweede naam van my moeder en my naam bevestiging wees herdenk!

Die susters van die Allerheiligste Drie-eenheid loop die heiligdom as 'n wegbreek van die "masjinerie" van die alledaagse lewe vir diegene op soek na 'n geestelike toevlug. Die heiligdom is 'n replika van die Grotto in Lourdes, Frankryk, en het twee klip skyfies uit die klip waarop Our Lady gesê het verskyn in Lourdes met water uit die Grotto vloei oor die oorblyfsels. Jy kan drink uit die fontein of neem water saam met jou. Ek het 'n pragtige, goedkoop glas bottel in die geskenkwinkel te vul vir my ma, en ek het gedrink uit die fontein.

My reis was so interessant. Ek het baie geleer, histories. En, het jy nie hoef te Katolieke wees. Daar was 'n vrou mediteer met stemvurke op 'n bank as ek loop deur. Ja, jy kan kerse aansteek, loop die bidsnoer heuwel of die stasies van die kruis in 'n beboste gebied, net soos in Lourdes, of gaan na die massa, maar dit is eintlik oor die eenvoud en kry 'n asem van die vars lug en kalmte, wat byna almal moet .

graf by Our Lady of Lourdes Nasionale Shrine

Die datumlyn vir geskiedenis buffs:

  • In 1198, John van Martha gevorm n gemeenskap toegewy aan die Drie-eenheid.
  • In 1762, Teresa Cucchiari stigter van die vroulike tak van die Trinitariese tradisie.
  • In 1858, is die maagd Maria het na berig word verskyn aan 14-jarige Bernadette 18 keer in Lourdes, Frankryk, om haar te vra om te bid vir sondaars.
  • In 1920, Moeder Teresa Franza gebring aan die orde van die VSA
  • In 1926, die heiligdom in Euclides is geopen deur die Goeie Herder Susters.
  • In 1952, die Susters van die Allerheiligste Drie-eenheid oorgeneem werking die heiligdom nie.
  • In 1956, is die kapel gebou met loodglas vensters wat die verhaal van OLV van Lourdes vertel.

Die susters sê, "Die heiligdom is 'n oase van vrede van die wêreld." As ek die gronde, opgewonde om 'n hele gebied van melkbos geplant vir Monarch vlinders sien loop, het ek herinner aan my eie kantoor en hoeveel mense kom om HGR daagliks meditatively loop die rye van masjinerie en toerusting op soek na inspirasie, lag en gesels met eendersdenkende mense en gryp 'n byt om te eet by gratis middagete Woensdag in die kliënt sitkamer. Ons vind 'n oase waar en wanneer ons kan. En soms is dit die klein daaglikse seëninge, insluitende ons lewensbestaan, die guns van vreemdelinge of 'n bevinding van 'n gunsteling plek, waarvoor ons kan dankbaar wees.

melkbos

Kontak (Naam van Verteenwoordiger)
Jou naam*
Jou eposadres*
Bevestig U E-Posadres*
Jou telefoonnommer
Maatskappynaam
Item nommer
Jou boodskap*
[Recaptcha]

Kontak (Naam van Verteenwoordiger)
Jou naam*
Jou eposadres*
Bevestig U E-Posadres*
Jou telefoonnommer
Maatskappynaam
Item nommer
Jou boodskap*
[Recaptcha]