Plaaslike industriële kunstenaar winkels by HGR vir materiaal

IMG_20151005_120044076(Courtesy van Guest Blogger Larry Fielder, kunstenaar en stigter van roes, stof en ander vier Woorde Brief)

Ek is dikwels gevra waarom of hoe ek begin het as 'n industriële kunstenaar. Wel, die vraag is baie moeilik om te antwoord, want ek weet nie regtig die "hoe" of die "hoekom." Oor die jare, is dit net gebeur. Ek het begin herb stemmingen of her-visie vormende dinge lank voordat daar 'n byderwetse naam vir dit, maar ek het net om dit te doen.rooster

'N Fiets het in 'n tuintafel verander, en 'n vintage 10-paneel-Franse deur is nou 'n voorwerp vir familiefoto's wat oor ons rusbank hang. My passie leun na die industriële en roestige kant van die dinge. Antieke motor jacks is lampe. Industriële masjienbasisse word die grondslag vir 'n tafel. Tonka-vragmotors wat weggegooi word, is sonkrag-buite-tuinverlichting, en die lys gaan veel te lank aan. Na jare van die skep van hierdie tipe funksionele kuns by die huis, was ek oorweldig met voltooide werke en het hulle begin aanbied aan die avontuurlike mense wat die werklike "verskillende" dinge in die lewe geniet. Dit het my gelei om 'n besigheid te vorm met die naam Rust, Dust & Other Four Letter Words, en maak 'n ateljee in November 2014 in die Waterloo-kunsdistrik by artikel (kuns in Cleveland) by 15316 Waterloo Road, Cleveland. Terwyl ek nader aan aftrede, is die hoop dat Rust, Stof & Ander Vier-letter Woorde my deur die volgende fase van my lewe sal dra.

Vir die grootste deel, my passie is wyd deur die nie-konvensionele individu wat op soek is na daardie gesprek of verklaring stuk vir sy of haar huis, kantoor, hok of vir 'n buitelug vermaak ruimte aanvaar.

IMG_20151005_115610334Ek is lief vir die werk met voorwerpe en die skep van iets uniek een-of-a-child. -Time gedra skuur sylyn, stukke en dele van oesjaar items, gered industriële items of enige ander materiaal wat die meeste mense rommel sal oorweeg - dit is wat ek soek na en meer dikwels as nie die items my "vind". Algemene, ek maak reise na vertoonlokaal HGR se inspirerende stukke te vind. Ek gaan selde daar op soek na iets specials. Ek is lief vir die sien van die blik op my verkoopsman Rob se gesig toe ek hom wys wat ek koop. Dit word gewoonlik gevolg deur: "Wat gaan jy doen met dit?" Ek antwoord, "Ek weet nie, maar is dit nie wilde of koel." Maande later, wanneer ek daar vir nuwe aankope en Ek wys hom die voltooide stuk, is hy dikwels verstom oor wat ek gedoen het met die rou materiaal wat ek gevind in die vertoonlokaal. IMG_20151005_113300683

6 Comments on Local industrial artist shops at HGR for materials

 1. Patty McPhillips sê:

  Larry is one of the most innovative industrial/steampunk artists I’ve ever met!!

 2. Shirley slemc sê:

  I love your story and your work!

 3. Rich R. sê:

  That’s fantastic Larry!
  You are quite a talented and creative man!
  Rich

 4. Larry Fielder sê:

  Thanks for the kind remarks and thanks to Gina @ HGR for providing this exposure for Rust Dust & Other 4 Letter Words.

  Larry

  1. Gina Tabasso sê:

   It was an honor, Larry. Your talent is amazing and deserves to come to light. What you do with industrial surplus is astounding. I WILL own a Fielder original very soon. 🙂

   1. Larry Fielder sê:

    Thanks so much Gina! You know where to find me and I hope your holiday is a good one.

Kontak (Naam van Verteenwoordiger)
Jou naam*
Jou eposadres*
Bevestig U E-Posadres*
Jou telefoonnommer
Maatskappynaam
Item nommer
Jou boodskap*
[Recaptcha]

Kontak (Naam van Verteenwoordiger)
Jou naam*
Jou eposadres*
Bevestig U E-Posadres*
Jou telefoonnommer
Maatskappynaam
Item nommer
Jou boodskap*
[Recaptcha]