Ontmoet Justin, HGR se somer verkope en bemarking intern

Justin die intern

Jy sal hoor van Guest Blogger Justin Mobilian twee keer per maand in die somer in sy Gedagtes van Justin blog post; So, ons het gedink ons ​​sou jy 'n kans te kry om hom beter te leer ken hier gee. Hy het by HGR Junie 21 en sal hier wees tot aan die einde van Augustus, toe hy vertrek na die kollege. Maak seker om te kyk vir sy vars insigte en stop wat kom groet het. Dié foto is geneem tydens sy eerste groot opdrag vir HGR op sy tweede dag op die baan - wat die Cav se kampioenskap parade!

Hoe het jy van ons gehoor HGR?

Ek het eintlik nog nooit gehoor van HGR voor die afgelope Mei. Ek was op soek na die somer internskappe, en ek het 'n lys vir 'n bemarking en verkope geleentheid met HGR. Want ek was nie vertroud is met die maatskappy, was ek nuuskierig oor wie hulle was; so, ek nagevors om meer uit te vind.

Hoekom het jy aansoek doen om HGR Industrial Surplus vir 'n onderhoud?

Ek het aansoek gedoen vir 'n paar redes. Vir een, die lys van verantwoordelikhede en take lyk soos 'n goeie uitdaging vir my en lonend vir my vaardighede in die veld sal wees. Toe ek HGR nagevors na die lees van die plaas vir die internskap, het ek gekyk het 'n paar video's op werknemer terugvoer; elke werknemer gelyk werklik gelukkig om hier te werk en het niks anders as positiewe dinge te sê. Wanneer jy soek na 'n werk, die omgewing en atmosfeer van die kantoor is vir my baie belangrik. HGR uitgestaan ​​as 'n baie vriendelike maatskappy, en ek het geweet dit was 'n goeie passing.

Laaste, ek aansoek gedoen het vir hierdie posisie omdat HGR se visie en waardes regtig my aandag gevang. Dit klink dalk cliché, ek weet, maar ek bedoel dit. Na die lees van sy blog en sien sy teenwoordigheid in die gemeenskap, om te kyk videos online, dit was maklik om te sê dat HGR staan ​​werklik getrou aan sy visioene en glo in groei en ontwikkeling vir al sy werknemers.

Waarheen is jy op skool by te woon, wanneer sal jy gradueer, en wat is jou grootste?

Snaakse storie oor waar ek skoolgaan. Eerste jaar het ek aan die Universiteit van Akron. Val semester van stage jaar het ek na Kent State University, want ek hou nie van die kos by Akron (ja, ek is ernstig en ja, my ouers was nie tevrede met my besluit). Ek oorgedra vinnig terug na Akron die volgende semester na nie hou kampus Kent se (ja, ek is ernstig en ja, my ouers gerol hul oë en was nie gelukkig oor my besluit).

Ek het sedert met die Universiteit van Akron, en ek is mal daaroor (ek weg van die eetsale bly net). Ek verwag om te gradueer met my bachelors van sake-administrasie met 'n fokus in bemarkingsbestuur in Desember 2016.

Vertel ons van jou belangstelling in bemarking.

Ek het eintlik nooit gedink ek sou fokus op 'n loopbaan in bemarking. Ek het my eerste twee jaar van die kollege as 'n verpleegkundige groot (ja, ek wou 'n "murse" te wees); Ek was egter nie tevrede met waar ek was op en het nie gedink verpleging gehou soveel potensiaal as besigheid gedoen het. My vriend het vir my gesê om een ​​van sy bemarking klasse te kom "net omdat." Ek het uiteindelik gaan een klas. Toe 'n ander. En 'n ander. Volgende ding wat ek weet ek is 'n bemarking groot. Vinnig vorentoe 'n jaar en 'n half en ek geland het 'n bemarking koöperasie geleentheid met ABB vir twee semesters, en nou is ek met HGR vir 'n ander bemarking internskap. Snaaks hoe dinge uitwerk.

Wat is jou loopbaandoelwitte?

Realisties gesproke, ek wil om te fokus op die bemarking van kommunikasie vir wat ook al maatskappy Ek werk vir. Ek glo dat hierdie area van bemarking laat my toe om my kreatiwiteit die meeste druk, terwyl help die maatskappy se doelwitte te bereik. Vinnig vorentoe 'n paar jaar (waarskynlik 'n paar) en ek hoop om direkteur van bemarking geword. En as ek voortgesette sukses in my werk en bedrywighede kan wys, word hoof marketing.

Wat is jou stokperdjies en belangstellings? Wat belangrik is, is vir jou?

Na 'n internskap is 'n wen-wen situasie vir my; Dit laat my toe om my vaardighede en kennis op te bou in bemarking, maar dit laat my ook om my stokperdjies bekostig! Dit sluit hang en reis saam met vriende. My mees onlangse reis na Costa Rica geëindig in 'n reis na die ER met 'n eindresultaat van E.coli - ek dink ek sal hou uit internasionale reise. Wanneer ek nie reis, ek geniet gaan musiekfeeste, gholf, en ski. En eet Chipotle. Ek is 'n Chipotle verslaafde; Dus, as jy wil gaan na middagete iewers net skiet vir my 'n e-pos!

Wat belangrik is, na my toe? Afgesien van my opvoeding en loopbaan doelwitte, Ek gee diep oor my familie en vriende. Sonder die volgehoue ​​hulp en ondersteuning (veral wanneer die oordrag van universiteite - jammer ma en pa), sou ek nie waar ek op. Ek is baie dankbaar, want van daardie en is gelukkig om al hierdie groot volk agter my het.

Kontak (Naam van Verteenwoordiger)
Jou naam*
Jou eposadres*
Bevestig U E-Posadres*
Jou telefoonnommer
Maatskappynaam
Item nommer
Jou boodskap*
[Recaptcha]

Kontak (Naam van Verteenwoordiger)
Jou naam*
Jou eposadres*
Bevestig U E-Posadres*
Jou telefoonnommer
Maatskappynaam
Item nommer
Jou boodskap*
[Recaptcha]